Fiesta 4 You logo

Alles voor kinder verkleedkleding

Zelf heb ik een dochter van 8. Zij zit nog op de basisschool. Het leukste aan school vindt zij altijd de carnaval wat zij een keer per jaar vieren op school. Mijn dochter had afgelopen maand carnaval op school. Zij wou graag een leuk kostuum. Een keer niet zoiets standaards. Zoals een prinses of een schoolmeisje. Wij gingen samen op zoek naar kinder verkleedkleding en kwamen bij deze winkel terecht. Gelijk hadden wij een kostuum bestelt. Na een aantal dagen kwam het binnen. De maat zat precies goed en zoals aangegeven op de site. Zij hebben een super breed assortiment waardoor wij veel keuze hadden om iets origineels uit te zoeken.

kinder verkleedkleding

Super goede verhalen over de website

 

Toen de carnaval was begonnen bracht ik mijn dochter naar school. Op het schoolplein stonden alle moeders van de kinderen. Een vriendin van mij stond er ook bij. Zij vertelde mij dat zij het eerst zo lastig vond om een leuke outfit te vinden voor haar dochter. Daarna vertelde zij mij haar goede ervaringen met kinder verkleedkleding. Al gauw kwamen wij erachter dat wij beide bij dezelfde site besteld hadden. Zij was ook super tevreden en deze website heeft haar ook super erg geholpen.

Leave a Comment