LOGO-letsleds

De led calculator van letsleds

Ik ben twee weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. De woning beschikte echter nog wel over spaarlampen die wij graag wilde vervangen. Ik wilde echter wel graag weten wat ik erop zou besparen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een led calculator om zo precies te kunnen berekenen wat ik zou besparen.

LED-opbouwspot-3Watt

Terecht gekomen op de website van Letsleds

Toen we samen op het internet op zoek gingen kregen we erg veeel zoekresutlaltenv an bedrijven die eld prodcuten aanbedien. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Letsleds. Op de website van Letsleds is ook een led calculator te vinden zodat je precies weet wat je bespaard. Het bedrag sprak mij erg aan waardoor we samen besloten om een kijkje te nemen in het assortiment.

Led verlichting voor in het geheel huis gekocht

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt. Nadat we een aantal led verlichtingen met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De lampen werden erg snel geleverd en aangeboden tegen een voordelige prijs. Ons huis is nu ook een stuk milieubewuster. Daarom zijn we ook erg tevreden over Letsleds.

Leave a Comment