Schouten Hoveniers logo

Erg mooie tuin renovatie door Schouten Hoveniers

Mijn vader is een aantal weken geleden verhuisd naar zijn nieuwe woning in Arnhem. De tuin lag er toen echter er slecht bij en hij wilde deze daarom ook graag laten renoveren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we terecht op de website van Schouten Hoveniers.

Veel informatie op de website van Schouten Hoveniers

De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Op de website zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande renovaties die Schouten Hoveniers hebben gedaan. De informatie sprak mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact op te nemen met het bedrijf om de tuin van zijn nieuwe woning te laten renoveren.

Een erg mooie renovatie

Mijn vader werd erg vriendelijk geholpen door een van de medewerkers van Schouten Hoveniers. Een van de medewerkers kon ook al erg snel langskomen om kennis te maken. Na het gesprek besloot mijn vader om de tuin te laten renoveren door het bedrijf. Het bedrijf begon een aantal dagen later met de renovatie van de tuin. De tuin is inmiddels klaar en ziet er erg mooi uit dankzij Schouten Hoveniers. We zijn daarom ook erg tevreden.

Leave a Comment